Off to See the World – Lukas Graham poster

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Lukas Grahams “Off to See the World”.

Ryd
Varenummer (SKU): OFFTOS-001 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Off to See the World, plakat

Off to See the World, plakat.

Dette er den glade sang af danske Lukas Graham.Hvis du hører radio, har du ikke kunnet  undgå at høre den flittigt afspillede hit-melodi.

Sangen er fra 2017 og udkom i forbindelse med børnefilmen My Little Pony: The Movie.

Lukas Graham ledes af den karismatiske forsanger, Lukas Forchhammer. Det var oprindeligt et undergrundsband, som optrådte på Christiania i København. Til koncerterne kommer venner og familie, men populariteten steg, og snart var der ikke plads til alle publikummer, på Loppen. I 2011 skrev bandet kontrakt med Copenhagen Records. Snart optrådte de på tv, blev flittigt spillet i radioen og fik hurtigt opmærksomhed fra danske radiolyttere.Det gik stærkt. De optrådte til X-Factor finalen og til P3 Guld. De var nomineret til adskillige priser, og snart fik de også vakt international interesse. Således skrev Lukas Graham kontrakt med et amerikansk pladeselskab i 2013. Sangen ‘7 Years’ blev bandets store udenlandske hit. Det røg op til førstepladsen på hitlisterne i mange lande. I USA var den nummer to på Billboard. Bandet optrådte på amerikansk tv. De besøgte blandt andet Jimmy Kimmel, Ellen Degeneres og Jimmy Fallons talkshows. De turnerede i USA. Lukas Grahams succes er stor, og der er nok ikke mange, som ikke kan synge med på mindst et af bandets velkendte hits.

Denne grafiske plakat vil pryde enhver væg. Den er en sød og personlig gave til én som er stor fan af Lukas Graham, eller til én som skal ud at opleve verden, og måske være væk i længere tid.

Plakaten forestiller en flyvemaskine. Sangens tekst udgør den grafiske form af flyvemaskinen.

Genre: Dansk musik, pop, børnesange

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Off to See the World

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.