Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Off to See the World – Lukas Graham poster

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Lukas Grahams “Off to See the World”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): OFFTOS-001 Kategorier: , , , , Tag:

Off to See the World, plakat

 

Off to See the World, plakat.

Dette er den glade sang af danske Lukas Graham. Hvis du hører radio, har du ikke kunnet  undgå at høre den flittigt afspillede hit-melodi.

Sangen er fra 2017 og udkom i forbindelse med børnefilmen My Little Pony: The Movie.

Lukas Graham ledes af den karismatiske forsanger, Lukas Forchhammer. Det var oprindeligt et undergrundsband, som optrådte på Christiania i København. Til koncerterne kommer venner og familie, men populariteten steg, og snart var der ikke plads til alle publikummer, på Loppen. I 2011 skrev bandet kontrakt med Copenhagen Records. Snart optrådte de på tv, blev flittigt spillet i radioen og fik hurtigt opmærksomhed fra danske radiolyttere. Det gik stærkt.

 

X-Factor finalen og P3 Guld

De optrådte til X-Factor finalen og til P3 Guld. De var nomineret til adskillige priser, og snart fik de også vakt international interesse. Således skrev Lukas Graham kontrakt med et amerikansk pladeselskab i 2013. Sangen ‘7 Years‘ blev bandets store udenlandske hit. Det røg op til førstepladsen på hitlisterne i mange lande. I USA var den nummer to på Billboard. Bandet optrådte på amerikansk tv. De besøgte blandt andet Jimmy Kimmel, Ellen Degeneres og Jimmy Fallons talkshows. De turnerede i USA. Lukas Grahams succes er stor, og der er nok ikke mange, som ikke kan synge med på mindst et af bandets velkendte hits.

Denne grafiske plakat vil pryde enhver væg. Den er en sød og personlig gave til én som er stor fan af Lukas Graham, eller til én som skal ud at opleve verden, og måske være væk i længere tid.

Plakaten med Off to See the World forestiller en flyvemaskine. Sangens tekst udgør den grafiske form af flyvemaskinen.

 

Genre: Dansk musik, pop, børnesange

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også