Natsværmer – Lars H.U.G. plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Lars H.U.G.’s “Natsværmer”.

Ryd
Varenummer (SKU): NATSVA-002 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Natsværmer, Lars H.U.G.-plakat

Natsværmer er den smukke sang skrevet og sunget af Lars H.U.G.. Den er udkommet på albummet Blidt over dig, som udkom i 1992.

Anna David har også fremført en smuk version af sangen i det populære TV-program Toppen af Poppen i 2011.

Lars H.U.G., med det borgerlige navn, Lars Haagensen, har tidligere kaldt sig Lars Hug, som er hans kælenavn. Der er dog nedlagt forbud mod at bruge det efternavn, eftersom Poul Erwin Hug, sagsøgte kunstneren for at bruge Hug som efternavn.

Lars H.U.G. er i dag også kunstner. Han maler smukke billeder. Det har han gjort siden han var 18 år gammel. Han har selv stået de fleste billeder som pryder hans album-covers. Når han maler, er det ikke kun olie, akryl og lærred, som danner billederne. Han samler ting og sager, som han inddrager i tilblivelsen af værkerne. Han har udstillet i Danmark og New York. Ofte donerer han sin kunst til godgørende formål.

Plakaten forestiller en natsværmer. Teksten til sangen udgør den grafiske form at natsværmeren. Enkelte ord er fremhævede i blåt.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som er fan af denne smukke sang. Songshape kan indramme plakaten og sende direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Natsværmer

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.