Når jeg bliver gammel – Gnags plakat med kvinde

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Når jeg bliver gammel”.

Ryd
Varenummer (SKU): NARJEK-005 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Når jeg bliver gammel, Gnags-plakat med en kvinde

Når jeg bliver gammel er fra Gnags album ved navn Mr. Swing King fra 1989. Teksten er skrevet af Peter A.G.

Sangen er for nyligt blevet sunget af Ida Corr i forbindelse med TV2-programmerner,  Toppen af poppen. Da sangen blev vist i programmet i 2016, blev den streamet et hav af gange. Der var udbredt beundring for Ida Corrs version af den smukke sang. Hun optrådte med den igen til Danmark knækker cancer på TV2 i 2017. Sangen har derfor fået en slags re-vival, og er atter blevet populær på radiostationer og på musiktjenester. Sangen handler om, hvad sangeren vil gøre, når han bliver gammel. Han vil sidde på bænken, der hvor havet slår ind over molen. Der vil han spise, drikke vin med de andre gamle, og fortælle historier om kærlighed og livet. Det lyder da herligt!

Sangteksten udgør ryglænet på den bænk, hvor det ældre par sidder og nyder udsigten og hinanden. Der er den perfekte plakat til den, der har lyst til at sidde på en bænk og nyde livet med en, man holder af. Plakaten fåes i tre versioner. En med et par, en med en mand, og en med en kvinde.

Musikplakaten er den perfekte gave til ham eller hende, som du gerne vil blive gammel sammen med, eller bare til en person, som ældes med ynde! Songshape anbefaler plakaten med parret som en bryllupsgaveide. Husk at vi også kan ramme ind.

Plakaten fås også med en mand eller en kvinde siddende på bænken:

Genre: pop, dansk pop, dansk musik

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Når jeg bliver gammel

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.