Når hende der passer på dig er gået hjemmefra (farve) – Mette Holm plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med en tekst, som handler om “Når hende der passer på dig er gået hjemmefra” – et boost af Psykolog Mette Holm fra Mettes Univers.

Ryd
Varenummer (SKU): NAARH1-012 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Når hende der passer på dig er gået hjemmefra, plakat

Når hende der passer på dig er gået hjemmefra, plakat.

Mettes eget yndlings-boost-plakat.

Denne tekst er et af Mette Holms citater. Hun kalder selv sine citaterfor boosts.

Mette Holm er psykolog og kendt fra Mettes Univers, hvorigennem hun har udgivet otte fantastiske bøger. Desuden skriver hun blogs med gode budskaber, tilbyder kurser og meget mere. Mette Holm er især kendt for sit gratis daglige boost, som primært henvender sig til kvinder, men mænd er også velkomne til at læse med. Det selvkærlige boost består af en mail, som sendes direkte til dig på alle hverdage – 260 dage om året.

Det daglige boost

I de daglige boosts bliver du opfordret til at skabe gode dage for dig selv og dem omkring dig. En af Mettes yndlings-boost hedder Når hende der passer på dig er gået hjemmefra, og dette boost er nu blevet foreviget i form af en smuk plakat. Hele teksten indgår i designet, så du kan læse teksten og dermed blive mindet om de gode budskaber samtidig med at plakaten pynter i dit hjem.

Plakaten forestiller en kvinde som står med ryggen til. Det ser ud som om, hun er på vej afsted. I hånden trækker hun en kuffert efter sig. Teksten til Når hende som passer på dig er gået hjemmefra, danner det grafiske søster af en væg. Der er en åbning, som personen er på vej hen i mod.

Plakaten har et enkelt design, som vil passe ind i de fleste hjem. Den er derfor en ideel gave til en god veninde eller til dig selv. Én som skal opmuntres og minde sig selv om, at glæde sig over de gode ting i livet.

Genre: digte, boost, selv-hjælp

 

Plakaten fås i 5 størrelser og to versioner

Denne plakat er med flotte violette nuancer. Plakaten fås også helt enkelt i sort/hvid. Se den version her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Når hende der passer på dig er gået hjemmefra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når hende der passer på dig er gået hjemmefra (farve) – Mette Holm plakat”

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.