Langebro Kim Larsen plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “Langebro”.

Ryd
Varenummer (SKU): LANGEB-006 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Langebro, Kim Larsen – musikplakat

Langebro er sang nummer et på Gasolins første album, Gasolin fra 1971. Sangen giver en god ide om, hvad Gasolin står for. Langebro fortæller, hvordan Gasolins lyd er, og hvad der er i vente videre på albummet.

Sangen handler om Kim Larsens gåtur over den ikoniske Langebro. Broen forbinder Amager og centrum af København. Det turkise tårn er placeret, så det lyser op med den flotte turkise farve. Sangen er i Gasolins version en blues-rock-agtig version, men sangen er kendt fra adskillige hundrede år tilbage. Den går under navnet Geordie. Det er den populære folk-sanger Joan Baez’ version om London Bridge, som har været inspirationskilde til Gasolins version. Den optrådte allerede i 1962 på hendes første live-album. Teksten med Gasolin er da også blevet meget personlig, og meget sørgelig. Der står én og græder på broen. Dæmonernes Port ved Kofoed Skole omtales. Der står en flok og drikker sig ihjel. Dette afløses dog af  sætningen, Hvis du tør, så kom med mig. Det giver grund til håb og optimisme. Sådan fortsætter sangen gennem bydele, hvor personligheder står og er præget af mismod. Kim Larsen synger Hvis du tør, så kom med mig… til dem alle. Måske har han en løsning? Måske er det det, at der indbydes til sammenhold og omsorg der menes? Hvem ved? Sangen er i hvert fald utrolig smuk…

Plakaten forestiller Langebro. Sangteksten udgør selve broen. På broen går en mand fra Amager, og Langebros let genkendelige, ikoniske turkise tårn står smukt placeret på broen. Enkelte ord er fremhævede i turkis.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten er en ideel gaveidé til en sand Kim Larsen-fan, eller til en person som synes, at Langebro vækker minder om livet i København.

Genre: rock, dansk rock, blues, folk

 

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Langebro

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.