Køb bananer – Kim Larsen musikplakat

DKK147,00DKK347,00

Musikplakat med Kim Larsens ‘Køb bananer’. Fra albummet med Kim Larsens personnummer, “Personnummerpladen”. Dansevenlig, og nem at synge med på. Den folkekære Kim Larsens populære hit.

Ryd
Varenummer (SKU): KOEBBA-006 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Køb bananer, Kim Larsen-plakat

 Køb bananer er fra 1979. Den handler om en drengs store drømme om fremtiden. Han viderefører dog i stedent familievirksomheden, Bananskibet, som er startet af hans onkel Stage. Drengens egne og farens drømme om at blive til noget, at skulle være noget forhindres, da onkel Stage bliver syg af for meget tutti frutti og for meget fy fy. Drengen siger ellers, at han vil være noget’, han vil ‘bli” til noget. Desuden fortælles det i Køb bananer, at drengen havde kviksølv i numsen, så det der med at sidde stille i skolen var svært. Han kunne ikke holde sig længe nok i ro til, at få hørt efter længe nok ad gangen. Det virker dog som om, at drengen i bund og grund er glad for karrieren som banansælger. Det fortælles, at onkel Stage og han så bytter roller. Det er til sidst onkel Stage, som holder øje med politiet, når der skal sælges bananer. Den flotte musikplakat med sangteksten giver dig inspiration til at synge med på Køb bananer, hver gang du ser på plakaten.

Sangen stammer fra Kim Larsens tredje soloalbum, bærende hans personnummer 231045-0637. Albummet refereres ofte til som personnummerpladen. Kim Larsen udgav tre soloalbums, sideløbende med karrieren som forsanger i det populære danske rock-band, Gasolin.

Sangen er en up-tempo, glad sang. Den er nem at synge med på, og perfekt at danse til. Man bliver simpelthen i godt humør, når man hører

Køb bananer!

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Plakaten forestiller en banan. Sangteksten angiver bananens form og udtryk. Enkelte ord er fremhævet med bananens gule farve.

Plakaten er en ideel gave til en Kim Larsen-fan.

Genre: Rock, dansk rock, blues, blues-rock

 

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Køb bananer

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.