Min stjerne – Michael Falch plakat

DKK147.00DKK347.00

‘Min stjerne’ af Michael Falch. Musikplakat udformet som en stjerne. Sangteksten udgør stjernens grafiske form.

Ryd
Varenummer (SKU): MINSTJ-007 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

‘Min stjerne’ af Michael Falch. Flot musikplakat.

“Min stjerne” er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 1989. Sangen er en del af hans album ‘Håbets Hotel’. Dette album er det fjerde soloalbum fra Michael Falch, siden han udkom med sit første album uden Malurt i 1985. Michael Falch er således en særdeles produktiver musiker og sanger. Fire albums på fire år! Samme år, 1989, blev han far til sin tredje datter, Mathilde. Mathilde skulle senere vise sig at være en talentfuld sangerinde og musiker. Songshape har også plakater med Mathilde Falch i webshoppen:

Væk fra denne virkelighed – Mathilde Falch plakat

Ild i min røg – Mathilde Falch plakat

 

Tiden – Mathilde Falch plakat

Michael Falch er udover at være en fremragende musiker og sanger, også en fremragende skuespiller. Han har optrådt i tv-serier, såvel som på film. Han har været nomineret til at Bodil-statuette adskillige gange. Han modtog en Bodil for sin rolle som den navnløse detektiv i filmen ‘Mord i mørket’. Filmen er baseret på en af bøgerne i Dan Turèlls populære detektivserie.

Desuden er Michael Falch en dygtig fodboldspiller. Han kunne have gjort en karriere ud af fodboldspillet.

Plakaten forestiller en stjerne. Teksten til ‘Min stjerne’ udgør den grafiske form på stjernen. Enkelte ord er fremhævede i gult.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en Michael Falch-fan, eller til stjernen i dit liv. Den vil se smuk ud på væggen i et moderne hjem!

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock, dansk musik

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Min stjerne

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.