Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Made In Europe – Caroline Henderson

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Made In Europe” af Caroline Henderson

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): MADEIN-063 Kategorier: , Tags: ,

Made In Europe, Caroline Henderson plakat

 

Made In Europe er skrevet af Kasper Winding og sunget af Caroline Henderson. Sangen udkom i 1995 på albummet Cinemataztic. Albummet vandt syv priser ved grammy-uddelingen, og man må sige, at lyden, triphop-inspireret, og produktionen var ny og inspirerende. Det var et tæt samarbejde med dengang jazz-musiker, nu X-Factor-dommer, Thomas Blachman, og med musiker, sanger og producer Kasper Winding, som udgjorde den dynamiske trio bag succesen bag albummet. Det er Caroline Hendersons populæreste album til dato.

Caroline Henderson er datter af en svensk mor og en amerikansk far. Hun flyttede til København fra Sverige i 1983. Der startede hun gruppen Ray Dee Ohh, hvor hun sammen med Maria Bramsen, fra det tidligere Tøsedrengene, udgjorde den dygtige duo i front.

Den smukke plakat forestiller en kvinde, som er fremhævet i sort, som trækker en kuffert. Man ser ikke kvindens ansigt, men hun er i bevægelse mod Europa, som er fremhævet i en petroleumgrøn farve. Sangens tekst udgør kuffertens grafiske form. Enkelte ord fra sangen er fremhævede i petroleumgrøn farve.

Denne smukke plakat er en smuk gaveidé til en som er fan af Caroline Henderson, den smukke sang, eller måske til én, som er Made in Europe. Til én som elsker at rejse rundt, som måske skal bosætte sig i et andet europæisk land.

 

Genre: pop, dansk pop

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen