Livet handler om – plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med “Livet handler om” – en enkel plakat i sort/hvid.

Ryd
Varenummer (SKU): LIVETH-000 Kategori:

Beskrivelse

Livet handler om, plakat med citat

Flot og enkel plakat med en sød og inspirerende om hvad Livet handler om.

Gaveide

Plakaten er en ideel gaveidé, til én du holder af eller måske til dig selv. Den kan opmuntre og inspirere. Plakaten kan let kombineres med andre af Songshapes plakater.

Plakatens tekst

Hele teksten på plakaten er, Livet handler om at lære at leve i nutiden, glæde sig til fremtiden og lære af fortiden.

Filosofien bag citatet

Det fine citat skal opmuntre os til at se lysere på tilværelsen. Leve i nuet. Vi skal kombinere fremtidsdrømmene med nutidsglæden. Kender du det? Man glemmer somme tider at glæde sig over hverdagen, imens man glæder sig til en fest, et endt studium, pensionisttilværelsen? Når man så endelig er der, til festen, med eksamensbeviset i hånden, eller i gang med livet som pensionist, kigger man med længsel tilbage på den tid, hvor man glædede sig til netop denne dag. Denne tid.

Songshapes medarbejdere taler tit om at fejre de små sejre.  Vi glæder os over en kunde, som siger noget positivt om vores produkt.

Vi lever efter den filosofi, at vi skal huske at sige gode og positive ting til hinanden. Glæde os over de små ting. Somme tider fejrer vi det med champagne, andre gange med te. Vi ser ikke blot frem mod et opnået resultat. Nej, vi glæder os over delresultaterne.

Forestil dig, du for eksempel vil forsøge at tabe dig 10 kilo. Eller 20. Husk at rose dig selv for hvert gram, du lykkes med at tabe. Du skal heppe på hvert gram, og ikke blot på det endelige mål. Så lever du i nutiden, glæder dig til fremtiden, og opnåelsen af det endelige mål, og har lært, at du ikke skal bevæge dig for lidt og spise som i fortiden.

 

 

 

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

Genre: digte, citater, boosts

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Livet handler om

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.