Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Jonathan – Back to Back musikplakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Jonathan” af Back to Back.

Ryd
Varenummer (SKU): JONATH-001 Kategorier: , Tag:

Musikplakat med Jonathan af Back to Back

 

Musikplakat med teksten til Jonathan af Back to Back er fra 1989. Sangen blev en landeplage, og den hørtes konstant i radioen og til fester. Sangen er stadig meget populær, den dag i dag. Du har helt sikkert hørt den i radioen, og unge såvel som gamle kan synge med på den populære sang.

Jonathan er fra albummet Crackstreet. Sangen handler om fyren, Jonathan. Han lever et liv, uden opbakning fra mor og far. Jonathan bor til leje hos en ven, efter et brud med en kæreste. Jonathan handler om, at selv om tingene ser sorte ud, findes der en udvej. Der er håb. En dag kommer den lange sommer tilbage. En sang som giver håb og tro på en lysere fremtid.

Den danske popduo, Back to Back består af Morten Remar og Niels Bøgvad. Gruppen blev dannet i 1986. Back to Back har holdt sammen siden, og de optræder stadig sammen.

Back to Back har også haft et stort hit med sangen “En som dig”, som Songshape også er så heldige at have fået lov at designe som musikplakat. Den kan du finde lige her:

En som dig-plakat

 

Morten Remar er desuden krimiforfatter. Han har udgivet 4 bøger siden 2016. Han har derudover haft et tæt samarbejde med Maria Montell, hvis tekster også er at finde på Songshape.

 

Genre: pop, dansk pop.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen