Jeg troed’ du var hos Michael – Souvenirs plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Jeg troed’ du var hos Michael ” af Souvenirs.

Ryd
Varenummer (SKU): JEGTRO-023 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Jeg troed’ du var hos Michael, The Souvenirs-plakat.

Musikplakat med teksten til Jeg troed’ du var hos Michael, der er skrevet og sunget af den danske popduo Souvenirs.

Souvenirs består af ægteparret Sofie Bonde og Nils Torp, og sangen er skrevet sammen med Johnny Voss. Bandet har desuden udgivet hittene Jeg troed’ du var hos Michael og Jeg hader Susanne. I 1997 lavede de titelsangen til biograf-filmen Hannibal og Jerry. The Souvenirs har i alt udgivet 11 albums. De er alle med musik på dansk. Det første album udkom i 1996, og det seneste udkom i 2016.

På bandets hjemmeside beskriver de dem selv således:

Da Souvenirs slog igennem i 94, var interessen for den dansksprogede sang nede i en bølgedal. Det rettede duoens mundrette, poetiske og sært socialsurrealistiske tekster til dels op på. Kombinationen af Torps melodisk sikre pophåndværk og Bondes næsten bevidst uskyldsrene sopran skaffede Souvenirs et gennembrud hos både publikum og anmeldere, som de siden konsoliderede med en række hitsingler og et utal af liveoptrædender over det ganske land. Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen uden at snobbe hverken op- eller nedad, og deres tekstunivers er præget af en lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere – der jo sjældent er så almindelige endda.

Plakaten forestiller en mand, som går. Bag ham er et vejskilt. På skiltet, som er blåt, stor der Mejlgade. Sangens tekst udgør mandens grafiske form.

Plakaten er en sød og personlig gave til en The Souvenirs-fan.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Jeg troed' du var hos Michael

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.