Ingen grænser for kærlighed – Poul Krebs plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Ingen grænser for kærlighed” af Poul Krebs.

Ryd
Varenummer (SKU): INGENG-013 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

‘Ingen grænser for kærlighed’, Poul Krebs-plakat

‘Ingen grænser for kærlighed’, Poul Krebs-plakat. Sangen er fra albummet af samme navn, fra februar 2020. ‘Ingen grænser for kærlighed’ handler om kærlighed på tværs af grænser og kultur. Mangfoldigheden hyldes.

Poul Krebs er en særdeles populær kunstner. Hans 23 albums har solgt mere end en million eksemplarer, og han turnerer flittigt.

Kender du mon et par, som har fundet kærligheden på tværs af grænser? Denne tekst ville helt sikkert betyde noget særligt for dem.

Plakaten forestiller et par. Manden og kvinden står pande mod pande. Teksten til sangen udgør den grafiske form af parrets form. Bag parret er en sol, som lyder i gult og orange. Enkelete ord er fremhævede i gult.

Plakaten er en fantastisk gaveidé til det internationale par. Dem som på trods af kultur og kilometer(afstand) har trodset udfordringerne deri og gjort alt for at være sammen. Den smukke sang og tekst ville betyde meget for dem. Plakaten kan også købes indrammet, og Sogshape kan sende direkte til modtageren.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: Pop, dansk pop, rock, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Ingen grænser for kærlighed

Du kunne også være interesseret i...