I et land uden høje bjerge – Michael Falch plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Michael Falchs “I et land uden høje bjerge”.

Ryd
Varenummer (SKU): IETLAN-007 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med tekst fra Michael Falchs ‘I et land uden høje bjerge’

‘I et land uden høje bjerge’ er skrevet af Michael Falch. Sangen udkom i 1986, som del af hans andet soloalbum “Det andet land”.

Sangen er en hyldest til Danmark og det danske samfund. Michael Falch fortæller i en artikel i Kristeligt Dagblad fra 2011, at han ikke betragter sine sange som ‘færdige værker’. Han har derfor ændret i teksten til ‘I et land uden høje bjerge’ adskillige gange. Han kigger på den politiske situation, og på samfundet generelt. Han fortæller endvidere, at det er Henrik Pontoppidans beskrivelse af ‘Det dobbelte Danmark’, som har været inspirationskilde til sangens tekst. Michael Falch gik på universitetet på et tidspunkt, og han har stor interesse i litteratur.

Plakaten forestiller Danmark, som på et Danmarkskort. Teksten til sangen udgør det grafiske format. Enkelte ord er fremhævede med grønt.

Plakaten er en perfekt gaveidé til en Michael Falch-fan, eller til en som elsker Danmark. Plakaten vil se flot ud på væggen i det moderne hjem.

Genre: rock, dansk rock, pop, dansk pop, dansk musik

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

I et land uden høje bjerge

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.