Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Hvor skoven dog er frisk og stor plakat

157,00 DKK357,00 DKK

Plakat med teksten til H.C. Andersens “Hvor skoven dog er frisk og stor”.

Ryd
Varenummer (SKU): HVORSK-000 Kategorier: , Tag:

Hvor skoven dog er frisk og stor, plakat med den smukke tekst af H.C. Andersen

 

Hvor skoven dog er frisk og stor er skrevet af H.C. Andersen i 1850.

Melodien stammer fra en tysk folkemelodi. Den smukke sang indgår i Højskolesangbogen.

Ifølge Højskolesangbogen stammer sangen fra H.C. Andersens Ole Lukøje

Sangen stammer fra H.C. Andersens eventyrkomedie om Ole Lukøje, der havde premiere på Casinoteateret i København i 1850. Figuren, Ole Lukøje, er inspireret af den tyske fortælling om Der Sandmann, der kommer om natten og drysser sand i børnenes øjne, så de bliver søvnige. Hvor skoven dog er frisk og stor optræder i forestillingen, og sangen minder os om, at vi skal sætte pris på ungdommen og kærligheden. Den tyske folkemelodis tonespring og variationer giver sangen et kunstfærdigt anstrøg.

Plakaten forestiller en skov, set i aftenlyset. Solen er ved at gå ned bag skoven. Den nedgående sols grafiske form er dannet af teksten til sangen.Enkelte ord er fremhævede i mørk gul farve, så solens farve er understreget af disse ord.

Denne plakat er en sød og personlig gaveidé til én som elsker H.C. Andersen og hans smukke digte. Når plakaten hænger på væggen, bliver man desuden mindet om, at vi skal huske at synge med vores familie og venner.

Plakaten er, med sit moderne udseende, en smuk gave, som vil gøre sig godt på væggen. Det er nemt at kombinere denne plakat med andre kunstgenstande, personlige fotos eller ferieminder, som man holder af at se på.

 

Genre: dansk musik, Højskolesangbogen, fællessang

Andre kunder ser også

Scroll til toppen