Hjem til Århus – På slaget 12 plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Hjem til Århus” af På slaget 12.

Ryd
Varenummer (SKU): HJEMTI-018 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Hjem til Århus, plakat med På Slaget 12’s skønne sang

Hjem til Århus, På slaget 12 musikplakat.

Musikplakat med teksten til Hjem til Århus, der er skrevet af Jens Folmer Jepsen i 1985. Sangen er sunget af popgruppen På Slaget 12, og den blev et kæmpe hit i årene efter. Forsangerens navn er Ann Mette Elten

I 1987 blev Hjem til Århus kåret som Europas bedste nationale hit. I dag er det en sang, som de fleste danskere kan synge med på, og den kan sætte gang i dansegulvet til enhver firma og privatfest.

Plakaten forestiller en vej, som fører til Århus. På hver side af vejen, står der skilte med påskriften Århus. Vejen er oplyst af gadelygter, som følger vejen på begge side. Vejens grafiske form er dannet af teksten til sangen.

Denne flotte plakat er en sød og personlig gaveidé til én, som bor i Århus, eller stammer fra Århus. Ligeledes ville denne plakat blive vel modtaget af én, som elsker sangen, og som elsker at drømme sig tilbage til de glade minder om fester og sjov i 1980’erne.

Genre: dansk musik, pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Hjem til Århus

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.