Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Fotoplakat – Michael Falch i døråbning

157,00 DKK357,00 DKK

Fotoplakat med Michael Falch.

Ryd
Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107DKK
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +107DKK

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): HPKMF2-062 Kategorier: , Tag:

Michael Falch fanplakat

Fanplakat med Michael Falch

Er du fan af Michael Falch? Måske du ønsker at kombinere dine musikplakater med et eller flere fotos af dit idol? Nu præsenterer Songshape en flot fanplakat med Michael Falch.

Michael Falch har en skøn stemme og skriver god musik, og så er han jo også en rigtig pæn fyr. Vil du nyde hans kønne ansigt mens du hører hans musik, så køb denne plakat med Michael Falch.

Michael Falch blev først og fremmest kendt som frontfiguren og forsangeren i det populære danske band, Malurt. Bandet havde mange store hit i slutningen af 1970’erne og 80’erne. Bandet blev imidlertid opløst i 1984. Allerede året efter udgav Michael Falch sit første soloalbum. Det er siden blevet til en meget produktiv solokarriere. Der har været mange albums siden. Udover at være sanger og musiker har Michael Falch også optrådt som skuespiller på film og tv. Han har haft adskillige Bodil-nomineringer, og han har modtaget en Bodil-statuette for bedste mandlige hovedrolle i filmen Mord i Mørket. Filmen er en filmatisering af en af Dan Túrells detektivbøger. I filmen spiller Michael Falch detektiven, som ikke har et navn.

Plakaten er trykt på samme matte papir, som de øvrige musikplakater, så det matcher i udtrykket, hvis de hænger/står ved siden af hinanden.

Fotograf

Billedet er taget af den professionelle fotograf, Hannah Paludan Kristensen. Billedet er godkendt og udvalgt i samarbejde med Michael Falch. Hannah er en suverænt dygtig fotograf, som Songshape er utroligt stolte over at samarbejde med. Hun tager ikke blot fotos af kendte danskere, men også ude på arbejdspladser. Der ifører hun sig gerne hjelm og sikkerhedssko, så hun kan komme helt tæt på “modellerne” ude på byggepladserne.

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også

Scroll til toppen