Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Fotoplakat – Michael Falch close up – vandret

147,00 DKK347,00 DKK

Fotoplakat med Michael Falch.

Ryd
Varenummer (SKU): HPKMF3-062 Kategorier: , Tag:

Michael Falch fotoplakat

Fan og fotoplakat med Michael Falch

Nu har du mulighed for at købe en flot Michael Falch fotoplakat. Er du fan af Michael Falch? Måske du ønsker at kombinere dine musikplakater fra Songshape med et eller flere fotos af dit idol?

Michael Falch har en skøn stemme. Han skriver god musik, og så er han jo også en rigtig pæn fyr. Vil du nyde hans kønne ansigt, mens du hører hans musik, så køb denne fotoplakat med Michael Falch.

Michael Falch blev først og fremmest kendt som frontfiguren og forsangeren i det populære danske band, Malurt. Bandet havde mange store hit i slutningen af 1970’erne og 80’erne. Bandet blev imidlertid opløst i 1984. Allerede året efter udgav Michael Falch sit første soloalbum. Det er siden blevet til en meget produktiv solokarriere. Der har været mange albums siden. Udover at være sanger og musiker har Michael Falch også optrådt som skuespiller på film og tv. Han har haft adskillige Bodil-nomineringer, og han har modtaget en Bodil-statuette for bedste mandlige hovedrolle i filmen Mord i Mørket. Filmen er en filmatisering af en af Dan Túrells detektivbøger. I filmen spiller Michael Falch detektiven, som ikke har et navn.

Michael Falch fotoplakaten er trykt på samme matte papir, som de øvrige musikplakater, som vi tilbyder hos Songshape, så det matcher i udtrykket, hvis de hænger/står ved siden af hinanden.

Med en Michael Falch fotoplakat kan du glæde én, du har kær, hvis du giver den som gave.

 

Fotograf

Billedet er taget af den professionelle fotograf, Hannah Paludan Kristensen. Billedet er godkendt og udvalgt i samarbejde med Michael Falch. Hannah er en velrenommeret fotograf, med et imponerende kunderegister. Hun er autodidakt fotograf, og hun har bevæget sig fra at lave bryllups- og studie-fotografi, til at arbejde på kontrakter for større virksomheder, som gerne vil have fotograferet deres arbejde. Desuden har Hannah fotograferet adskillige erhvervsfolk, komikere, sangere og musikere.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste fotos, og det kræver derfor tilladelse fra fotografen før billedet må anvendes. Songshape udgiver selvfølgelig kun billeder, som vi har fået tilladelse til at anvende.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.