Fem små aber sad på en gren plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “5 små aber sad på en gren”.

Ryd
Varenummer (SKU): FEMSMA-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Fem små aber sad på en gren, grafisk børneplakat

Fem små aber sad på en gren er den sjove børnesang om fem drillesyge aber, som bliver spist af en krokodille én efter én. Plakaten kan hjælpe med at motivere dine børn til at kigge på bogstaver og interessere sig for at læse. Desuden pynter den selvfølgelig på ethvert børneværelse.

Denne søde plakat vil se smuk ud på ethvert børneværelse. Den inspirerer til, at voksne og børn skal synge og lære sammen.

Plakaten forestiller fem små aber, som bevæger sig i alle mulige stillinger, på en gren. Aberne er brune. Grenens grafiske form er dannet af teksten til den søde sang.

Denne plakat er en sød og smuk gaveidé til det moderne børneværelse. Den kan let kombineres med andre af Songshapes børneplakater, såvel som hjemmelavede børnetegninger, og andre former for kunst og kuriosa. Plakaten er en ideel gaveidé til dåben, fødselsdagen, navngivningsfesten eller jul. Songhape kan også tilbyde indramning af plakaten. Er den en gave, sender vi, naturligvis, gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: børnesange

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Fem små aber sad på en gren

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.