Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Endelig Jul – musikplakat med Kim Larsen

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Kim Larsen’s “Endelig jul”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): ENDELI-006 Kategorier: , , Tags: ,

Endelig jul – juleplakat

 

Endelig Jul, som musikplakat, sunget af Kim Larsen. Den smukke julesang er udgivet af Gasolin i 1977. Bandet opløstes året efter, i 1978. ‘Endelig Jul’ bliver stadig flittigt spillet på de fleste radiostationer hvert år i december. Sangen er en af de mest populære julesange, som spilles på de danske radiostationer. Teksten til sangen omtaler blandt andet: hygge, Jesus som psykopat og julepyntede gader.

Songshape søger kunstnerens/kunstnernes godkendelse til tryk af plakaten, før den sættes til salg. Kim Larsen nåede at godkende Songshapes forespørgsel om lov til at udgive hans sange i grafisk form, inden han, til nærmest nationalsorg, døde af kræft i september 2018.

Siden Kim Larsens bortgang er han blevet mindet i stor stil af fans, og af musikere og kolleger i musikbranchen. Kim Larsen omtales som Danmarks Nationalskjald.

Plakaten kan f.eks. anvendes som en anderledes juledekoration. Den ville være en ideel adventsgave eller mandelgave, eller som en særlig gave til en fan af Gasolin og Kim Larsen.

Plakaten med Endelig Jul forestiller et juletræ. Det er smukt pyntet med julestjerne på toppen, og julelys på grenene. Sangteksten former grantræets krop. Enkelte ord er fremhævede i grønt. Julestjernen er smukt gul. Trods den grafiske plakat er lavet i Songshapes enkle grafiske stil, er denne plakat en smule mere farverig, og den vil bidrage med et smukt indslag i et julepyntet hjem.

Den grafiske plakat fås i 5 forskellige størrelser. Den kan indrammes af Songshape. Nemmere kan det ikke blive!

 

Genre: pop, rock, julesang

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også