Endelig Jul – musikplakat med Kim Larsen

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Kim Larsen’s “Endelig jul”.

Ryd
Varenummer (SKU): ENDELI-006 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

‘Endelig Jul’, som musikplakat, sunget af Kim Larsen. Den smukke julesang er udgivet af Gasolin i 1977. Bandet opløstes året efter, i 1978. ‘Endelig Jul’ bliver stadig flittigt spillet på de fleste radiostationer hvert år i december. Sangen er en af de mest populære julesange, som spilles på de danske radiostationer. Teksten til sangen omtaler blandt andet: hygge, Jesus som psykopat og julepyntede gader.

Songshape søger kunstnerens/kunstnernes godkendelse til tryk af plakaten, før den sættes til salg. Kim Larsen nåede at godkende Songshapes forespørgsel om lov til at udgive hans sange i grafisk form, inden han, til nærmest nationalsorg, døde af kræft i september 2018.

Siden Kim Larsens bortgang er han blevet mindet i stor stil af fans, og af musikere og kolleger i musibranchen. Kim Larsen omtales som Danmarks Nationalskjald.

Plakaten kan f.eks. anvendes som en anderledes juledekoration. Den ville være en ideel adventgave eller mandelgave, eller som en særlig gave til en fan af Gasolin og Kim Larsen.

Plakaten forestiller et juletræ. Det er smukt pyntet med julestjerne på toppen, og julelys på grenene. Sangteksten former grantræets krop. Enkelte ord er fremhævede i grønt. Julestjernen er smukt gul. Trods den grafiske plakat er lavet i Songshapes enkle grafiske stil, er denne plakat en smule mere farverig, og den vil bidrage med et smukt indslag i et julepyntet hjem.

Den grafiske plakat fås i 5 forskellige størrelser. Den kan indrammes af Songshape. Nemmere kan det ikke blive!

Genre: pop, rock, julesang

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Endelig jul

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.