Elefantens vuggevise – børneplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten “Elefantens vuggevise”.

Ryd
Varenummer (SKU): ELEFAN-001 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med børnesangen “Elefantens vuggevise”

 

Elefantens Vuggevise handler om Jumbo og junglens dyr, der alle gør sig klar til at sove. Det er Harald Andreas Hartvig Lund, der har skrevet teksten, og den er sunget af mange kendte danskere, blandt andre Kim Larsen. Der har været en del virak om den oprindelig tekst, som omtalte en særlig rangle, lille Jumbo skulle have. For adskillige år siden blev teksten derfor ændret, til en mere politisk korrekt ordlyd. På Songshapes plakat er ranglen en kokosnød. Den nye tekst til sangen fortæller nemlig, at Jumbo skal få en kokosnød og bruge den som rangle.

Plakaten forestiller en elefant med fine stødtænder. Sangteksten danner elefantens hoved, og stødtænderne er tilføjet.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser. Det er en sød og personlig gaveidé til et lille barn. Plakaten kan indrammes hos Songshape, og den ville være en fin dåbsgave til en lille pige eller dreng. Baggrundsfarven kan ligeledes ændres til noget andet end den originale hvide farve, så den passer perfekt på børneværelset.

Genre: vuggevise, børnesang

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Elefantens vuggevise

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.