Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

Sikker betaling

100% sikker med SSL

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

  • Plakatvæg
  • Rammer
  • Personlig plakat
  • Tilbud

Du er ikke alene – Sebastian plakat

147,00 DKK347,00 DKK

Plakat med sangteksten til “Du er ikke alene” af Sebastian.

Ryd
Varenummer (SKU): DUERIK-002 Kategorier: , Tag:

Du er ikke alene, Sebastian-plakat

Du er ikke alene, Sebastian-plakat. Sangen er skrevet og sunget af Sebastian. Den udkom på albummet,  Ikke alene Danmark i 1978.

Du er ikke alene er titelsangen til ungdomsfilmen af samme navn fra 1978. Sangen er en af Sebastians mest kendte numre. Filmen tog fat i den spirende homoseksualitet mellem to drenge. Sebastian mener selv, at sangen er blevet en af hele Danmarks sange. Når Sebastian optræder til koncerter, er Du er ikke alene en af de sikre klassikere, som publikum elsker at synge med på.

Sebastian, med det borgerlige navn, Knud Torben Grabow Christensen, er født i 1949. Han medvirkede i det populære TV2-program, Toppen af poppen i 2015. De øvrige medvirkende havde valgt nogle af Sebastians mest ikoniske sange, og gjort dem til deres egne. Dette var i programmets sæsonfinale. I programmet blev der blandt andet sunget, Firsernes Boheme, Stille før storm og Måske ku’ vi. 

Songshapes flotte plakat forestiller et par. De står pande mod pande. Mand og kvinde. Sangens tekst udgør parrets grafiske form. Enkelte ord er fremhævede i blåt.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en som er fan af Sebastian.Desuden ville plakaten være en oplagt gave til én, som du gerne vil støtte og hjælpe. En som du vil fortælle at, vedkommende er ikke alene. Du er der også. Du støtter og hjælper og holder af. Det er en gave, som med garanti vil vække stor glæde hos modtageren.

Plakaten kan sendes direkte til modtageren. Vi indrammer også gerne plakaten, og sender den til dig.

Genre: pop, dansk pop

 

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Kunder, som så på dette produktet, så også på:

Scroll til toppen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.