Do you speak English – Keld og Hilda plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Keld og Hildas “Do you speak English”.

Ryd
Varenummer (SKU): DOYOUS-009 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Do You Speak English, plakat

Do You Speak English, plakat.

Do you speak English er den søde kærlighedssang skrevet af Keld Heick. Sangen synger Keld Heick sammen med sin kone, Hilda Heick, som debuterede som sangerinde med denne sang i 1976. Forinden havde Keld Heick ernæret sig som sanger i bandet The Donkeys.

Keld og Hilda er nærmest synonymt med dansktop. De er det ikoniske par, som med deres datter, Anette Heick, leverer den musikalske familiedrøm. Alle tre familiemedlemmer, har sunget og spillet sammen, samtidig med, at de hver for sig har dyrket musikken ligeså. Anette Heick arbejder som journalist, skuespiller, sanger og tv-vært. Anette og Hilda Heick præsenterede således Det Danske Melodi Grand Prix sammen i 2016. Keld Heick er nærmest Mr Dansk Melodi Grand Prix. Han har skrevet utallige sange, til grand prixet, og han har selv været vært i  1993, 1999 og i 2001. Det er Keld Heick som skrev Tommy Seebachs vindersang Disco Tango, fra 1979.

Indret dit hjem med denne plakat, hvor sangtesten indgår i form af et hjerte.

Plakaten forestiller et hjerte. Hjertets grafiske form er dannet af teksten til sangen. Enkelte ord i teksten er fremhævede i rødt. Under hjertet er to Union Jacks. Union Jack er Storbrittaniens flag. Storbrittanien er sammenslutningen af landende, England, Nordirland, Skotland og Wales.

Plakaten er en sød og personlig gaveidé til en Keld og Hilda-fan. Eller til én, som er glad for at tale engelsk.

 

Genre: dansk musik, pop, dansktop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Do you speak English

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.