Det’ lige det – Kirsten & Søren plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til Kirsten og Sørens “Det’ lige det”.

Ryd

Beskrivelse

Det’ lige det, plakat

Det´lige det er vindersangen fra Dansk Melodi Grand Prix i 1984. Sangen er skrevet af Keld Heick og sunget af Kirsten Siggaard og Søren Bundgaard, som sammen udgjorde Hot Eyes.

Kirsten Siggaard var særdeles flittig i Dansk Melodi Grand Prix. Hun deltog således hvert år fra 1983 til 1990, kun med undtagelse af 1989.

Keld Heick, som har skrevet sangen, kan man vist godt kalde for Mr Dansk Melodi Grand Prix. Han har skrevet et hav af hits, blandt andet vindersangen fra 1979, Disco Tango, som blev sunget af Tommy Seeback. Keld Heick mener selv, han har skrevet mere end 2000 sangtekster. Udover at skrive sange,blev  Danmark først introducerede til ham, da han optrådte med The Donkeys. I 1976 besluttede Keld Heick sig dog for, at forene familie og arbejdsliv. Han udgav sangen Do You Speak English, med sin kone Hilda Heick. De optrådte dog ikke sammen live før 1981, men siden da, har de dannet professionelt parløb i mange sammenhænge. Sammen har de datteren Anette Heick. Hun er også noget ved musikken, og er således sangerinde, skuespiller (og journalist). Hun optræder i teater, i musicals, og på tv. Sammen med sin mor, var de værtinder for Det Danske Melodi Grand Prix i 2016.

Udsmyk din væg med denne sjove plakat, der indeholder hele teksten til Det’ lige det, eller giv plakaten som en gave til en stor Grand Prix fan.

Plakaten forestiller en gave indbundet med et smukt bånd i rød farve. Gavepakkens grafiske form er udgjort af teksten til sangen.

Plakaten kan fåes indrammet.

Genre: pop, dansk pop, dansk melodi grand prix, Eurovision Song Contest

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Det' lige det

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.