Den eneste i verden – Michael Falch plakat

DKK147,00DKK347,00

‘Den eneste ene’ af Malurt. Tekst af Michael Falch. Plakaten er en grafisk plakat med sangteksten til ‘Den eneste ene’.

Ryd
Varenummer (SKU): DENENE-007 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Den eneste i verden af Malurt/Michael Falch

Den eneste i verden er en af Malurts populære sange. Den er skrevet af Michael Falch. Den eneste i verden er titelsang på Malurts album fra 1992 af samme navn. Sangen er produceret af Thomas Helmig.

Malurt har været opløst og gendannet, og været ‘langtidsparkeret’ adskillige gange. I 2019 kom Malurt og annoncerede, at de var klar til at spille koncerter sammen igen i 2020. Enkelte medlemmer af bandet er udskiftet siden det oprindelige band, som eksisterede fra 1977-1984. Som kuriositet kan det nævnes, at bandet i 1981 optrådte med Bruce Springsteen. Det var til en af bandets koncerter i Forum på Frederiksberg.

Plakaten forestiller et stearinlys. Det fandt Songshape som det oplagte valg, fordi sangteksten starter således: ‘Jeg tænder et sent men levende lys, for den som jeg holder af, Jeg håber at du vil gå gennem mørket, Og finde din vej tilbage, Pust ikke lyset ud, Nej, tænd!’.

Sangteksten udgør selve lyset. Stearinlyset som brænder med en flot grafisk flamme. Plakaten har et enkelt udtryk, som gør, at den f.eks. passer flot ind i et moderne hjem, eller som en del af en billedvæg. Du kan se store udvalg af Michael Falch plakater ved at klikke her.

Denne grafiske plakat med teksten til “Den eneste i verden” er en af vores mest populære plakater, og vi forstår godt hvorfor!

Genre: rock, dansk rock, dansk musik, pop, dansk pop

Du støtter De Vildeste Fugle, når du køber denne plakat

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018.

Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Den eneste i verden

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.