Den der elsker livet – Michael Falch plakat

DKK147,00DKK347,00

‘Den der elsker livet’ af Michael Falch & Vildfugle. Plakaten støtter foreningen ‘De vildeste fugle’.

Ryd
Varenummer (SKU): DENDER-007 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Musikplakat med ‘Den der elsker livet’ af Michael Falch & Vildfugle

“Den der elsker livet” er skrevet af Michael Falch. Singlen udkom i 2018.

Sangen er en hyldestsang til livsglæden. Michael Falch har indspillet sangen sammen med en række andre kunstnere: Johan Olsen, Karl William, Rasmus Walter, Frederik Vedersø , Signe Svendsen, 4Pro, Dorthe Gerlach, Jacob Haugaard, Henrik Strube, Esben Svane, Mathilde Falch, Alex Nyborg Madsen, Lis Sørensen, Lau Ingemann Pedersen og Chief 1.

Sammen kalder de sig “Michael Falch og Vildfugle”. Singlen støtter det sociale initiativ ‘De vildeste fugle’. Michael Falchs hjertebarn ‘De vildeste Fugle’ er en almennyttig forening. Michael Falch har stiftet foreningen. ‘De vildeste fugle’ har til formål at yde støtte til børnefamilier, hvor en forælder har alkoholproblemer. Hovedformålet er at hjælpe med, og gøre opmærksom på, de mentale følgeskader dette risikerer at indebære for de pårørende. Hensigten er at give, såvel den alkoholafhængige forælder som de pårørende, og ikke mindst børnene, mulighed for at få mere hjælp og eventuelt komme i en seriøs behandling. Behandligen er dyr, og i mange tilfælde ville det være noget misbrugerens familie ikke selv har økonomi til.

Plakaten forestiller et hjerte. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten vil være en personlig og skøn gave at modtage for en Michael Falch-fan. Den kan også give til en person, som har haft misbrug tæt på kroppen, eller til en ildsjæl, som ønsker at hjælpe andre.

Genre: pop, dansk pop, rock, dansk rock, dansk musik, støttesang

Når du køber denne plakat går 15% af salget direkte videre til den sociale forening De Vildeste Fugle – et socialt initiativ, som Michael Falch stiftede i 2018. Besøg hjemmesiden, ‘De Vildeste Fugle’ ved at klikke her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Den der elsker livet

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.