Den dejligste morgen – Gnags plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Den dejligste morgen”.

Ryd
Varenummer (SKU): DETDEJ-005 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Grafisk plakat med sangtekst fra Gnags’ ‘Den dejligste morgen’

‘Den dejligste morgen’ er fra 1987. Sangen udkom på Gnags’ album ‘Har de puttet noget i kaffen’ fra 1987. Plakaten er blevet til i tæt samarbejde med Peter A.G. Nielsen, forsanger i Gnags. Peter A.G. har vist stor interesse i tilblivelsen af plakaten, og har givet inputs og foreslag i tilblivelsesforløbet.

Sangen handler om glæden ved livet og dagligdagen. Det er en optimistisk sang, som minder os om, at smile. Danskerne refereres til i teksten, som nogle som værdsætter “fuld diskretion”, som ikke “vil anstøde nogen”. Det kan man nok godt nikke genkendende til. Det er den dejligste morgen, der er is på søen, og man kan høre skraldebilerne. Det er øjnene som ser, at man kan glæde sig over det skønne i hverdagens trummerum. Der er nemlig ikke skrevet om en solskinsmorgen med friskpresset juice og lækker kaffe. Det er ikke en sommermorgen. Det er vinter, men alligevel fortæller sangen, at vi skal stoppe op, og påskønne det smukke i en helt almindelig morgen.

Plakaten forestiller to mennesker, en mand og en kvinde, som går på en smuk solopgang. Sangteksten danner en grafisk bro over solen.

Plakaten er en god gaveidé til optimisten, A-mennesket, og til en Gnags-fan.

Genre: pop, dansk pop, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Den dejligste morgen

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.