Logo, Songshape

Hurtig levering

1-5 hverdage

GRATIS fragt

ved køb over 500 kr

MED TILLADELSE

fra rettighedshaver

Den dejligste morgen – Gnags plakat

197,00 kr.397,00 kr.

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Den dejligste morgen”.

Vil du have din plakat indrammet? Vælg type!
Tilføj ramme - Ramme - sort alu +107kr.
Tilføj ramme - Ramme - egetræ +127kr.

Læs evt. mere om rammer her

Varenummer (SKU): DETDEJ-005 Kategorier: , , , Tag:

Grafisk plakat med sangtekst fra Gnags’ Den dejligste morgen

 

Den dejligste morgen er fra 1987. Sangen udkom på Gnags’ album ‘Har de puttet noget i kaffen’ fra 1987. Plakaten er blevet til i tæt samarbejde med Peter A.G. Nielsen, forsanger i Gnags. Peter A.G. har vist stor interesse i tilblivelsen af plakaten, og har givet inputs og forslag i tilblivelsesforløbet.

“Det er så livsbekræftende at sidde ved spisebordet og kigge på en fantastisk plakat med en sangtekst, der rammer noget i én selv”

Lone, Gelsted

Den dejligste morgen handler om glæden ved livet og dagligdagen. Det er en optimistisk sang, som minder os om, at smile. Danskerne refereres til i teksten, som nogle som værdsætter “fuld diskretion”, som ikke “vil anstøde nogen”. Det kan man nok godt nikke genkendende til. Det er den dejligste morgen, der er is på søen, og man kan høre skraldebilerne. Det er øjnene som ser, at man kan glæde sig over det skønne i hverdagens trummerum. Der er nemlig ikke skrevet om en solskinsmorgen med friskpresset juice og lækker kaffe. Det er ikke en sommermorgen. Det er vinter, men alligevel fortæller sangen, at vi skal stoppe op, og påskønne det smukke i en helt almindelig morgen.

Plakaten med Den dejligste morgen forestiller to mennesker, en mand og en kvinde, som går på en smuk solopgang. Sangteksten danner en grafisk bro over solen.

Plakaten er en god gaveidé til optimisten, A-mennesket, og til en Gnags-fan.

 

Genre: pop, dansk pop, dansk musik

Rammer

OBS: Ramme er IKKE inkl. i prisen.
Songshape kan levere dine plakater inkl. en stilren egetræsramme, eller i en enkel sort ramme i aluminium.
Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer.

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster og digte m.v.. Det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før man kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden. Songshape sørger selvfølgelig for at alle at indhente de nødvendige tilladelser inden en plakat udgives.

Andre kunder ser også