De smukke unge mennesker – Kim Larsen plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Kim Larsens “De smukke unge mennesker”.

Ryd
Varenummer (SKU): DESMUK-006 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

‘De smukke unge mennesker’ af Kim Larsen & Bellami – musikplakat

De smukke unge mennesker, sunget af Kim Larsen. Sangen er skrevet af Kim Larsen & Bellami. Den optræder på albummet “Yummi Yummi” fra 1988. Sangen er skrevet til Sylvester Larsen, Kim Larsens søn. Sangen blev skrevet i anledningen af sønnens konfirmation. Sylvester er iøvrigt opkaldt efter Kim Larsens gode ven, kunstneren, skuespilleren og sangeren, Leif Sylvester.

Sangen handler om barnets opvækst fra nyfødt til voksen. “De kom flyvende med storken”. Således indledes den smukke sang. En dag flyver barnet fra reden, når det er blevet voksent: “Åh de smutter før man ved det, pludselig er de stukket af, som legesyge sommerfugle, den allerførste sommerdag”. Sangen er ikke sørgelig. Den beskriver faktuelt, at tiden går alt for hurtigt. Pludselig skal barnet tage afsked med barndommen. Det er blevet voksent. Samtidig er det forældrenes afsked med barnet. Nu skal de give slip, og lade barnet leve sit liv: “Hvad det er de vil med livet, det kan kun de selv forstå, åh de smukke unge mennesker, gid de længe leve må.”Kim Larsen synger om, at de skal fortsætte af den vej, de selv ønsker. Det “kan kun de selv forstå”.

Siden sangens udgivelse er den blevet flittigt benyttet til at synge til bryllupper, konfirmationer og studentergilder.

Plakaten forestiller en ung mand og en ung kvinde, som kysser hinanden.

Plakaten er en ideel gaveidé til den 18-årige, til studenten, til konfirmanden eller til barnet som er blevet voksent, og nu skal flytte hjemmefra.

Du kan købe musikplakaten i 5 forskellige størrelser.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

De smukke unge mennesker

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.