Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Plakat som hylder din datter

DKK147.00DKK347.00

Grafisk plakat som hylder din datter

Ryd
Varenummer (SKU): DATTER-000 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Plakat som hylder din datter

Plakat som hylder din datter og jeres relation. Teksten er opsat i form af et hjerte.

Teksten er skrevet af Therese Hasberg Avril, og den indeholder en skøn tekst med alle de gode argumenter for at din datter er den bedste i verden.

Teksten er således:

Datter

Jeg er så heldig, at lige netop du er min datter. Den dag du blev født, forandredes mit liv for altid.  At have fået dig er uden sammenligning det bedste, der nogensinde er sket. Den kærlighed,  jeg føler for dig, kan ikke overgås.  Du er det dejligste væsen, jeg kunne ønske mig. Du gør mig stolt og lykkelig. Alt det du er, og alt det du gør, er specielt og betydningsfuldt. Når jeg ser på dig, fyldes mit hjerte af kærlighed. Tak fordi du er min datter. Jeg elsker dig til verdens ende.

Plakaten fås i fem forskellige størrelser.

Gaven er den perfekte personlige gave til din datter. Her har du mulighed for, at give hende noget, som hun kan se på hver dag, og mindes om, hvor elsket hun er.

 

Se andre familieplakater i samme serie:

Mor/Far

Hustru/Mand/Kæreste

Datter/Søn

Veninde/Ven

Mormor/Farmor/Bedstemor

Morfar/Farfar/Bedstefar

Søster/Bror

Nevø/Niece

Nabo

 

Om forfatteren, Therese Hasberg Avril
Therese, selverklæret sprognørd, Cand.Mag., rejselysten med 13 års bosættelse i Dubai, mode og trendinteresseret, dårlig til at bage, god til børn, mor, veninde, fitnessudøver og meget snakkesalig, har skrevet teksterne til en række af Songshapes plakater. Therese siger selv: ”Jeg er opvokset i et bibliotek, med en far som læste konstant, og som gav mig lysten til at læse og skrive fra en tidlig alder. Jeg forholder mig kritisk til kedelige tekster, ser det som min opgave at skrive forståeligt, omfattende, underfundigt og nærværende. Jeg elsker bare at skrive.”

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Niece-plakat

Du kunne også være interesseret i...