Danmark – Gnags musikplakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Gnags’ “Danmark”.

Ryd
Varenummer (SKU): DANMAR-005 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Plakat med tekst fra Gnags’ ‘Danmark’

‘Danmark’ er fra Gnags album ved navn ‘Plads til begejstring’ fra 1986. Teksten er skrevet af Peter A.G. Nielsen. Sangen er optaget i Højskolesangbogen. Den er nummer 381.

Gnags’ sang om Danmark er en løftet pegefinger til danskerne. Danskerne omtales i tredje person. Dermed fralægger Gnags’ sig at være ligesom de danskere, de synger om. Sangen starter ud med at synge om naturen. “Dit indre ocean”. Derpå fortælles det, at danskerne “drikker kaffe fra kaffemaskiner, hele formiddagen.” Dette afløses af omkvædet, som indeholder sangen virkelige budskab. At danskerne er blevet for indelukkede og fremmedfjendske. Vi skal møde fremmede, besøgende og nye danskere med åbne arme. Der synges: “Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her”. Omkvædet skifter de sidste linjer ud, men ender hver gang med: “Og råber længe leve mangfoldigheden”. Der er ingen tvivl om det stærke budskab Gnags ønsker at give her.

Iøvrigt kan det nævnes, at Thomas Helmig og Søs Fenger ikoniske stemmer er med på nummeret. De synger med på det sidste omkvæd. De sætter deres eget præg på omkvædet. Det er en helt forrygende sang!

Plakaten forestiller Danmark. Teksten til sangen udgør det grafiske udtryk af Danmarkskortet.

Genre: rock, dansk rock, pop, dansk pop, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Danmark

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.