Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Cola 24/7 – Niki Topgaard plakat

DKK147.00DKK347.00

Plakat med sangteksten til “Cola 24/7″ af Niki Topgaard feat. Chief 1

Ryd
Varenummer (SKU): COLA24-056 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Cola 24/7, Niki Topgaard-plakat

Cola 24/7 er skrevet af den kendte YouTuber Niki Topgaard, og han synger den selv sammen med Chief 1. Sangen er en hyldest til Coca Cola.

Faxe Kondi fik sin egen hyldestsang i 2012. Dengang var det Klumben og Raske Penge, som hyldede deres yndlingssodavand.

Niki Topgaard er kendt for at have sin egen YouTube kanal: “Niki Topgaard”. Tidligere havde han kanalen “ronikycomedy” sammen med Ronnie Skov. Niki er ikke bare YouTuber. Han er også skuespiller. Han har således været med i filmen “Aminas Breve”, og han har lagt stemme til en af karaktererne i “Angry Birds 2”.

Niki Topgaard har lavet flere serier på YouTube, bl.a. “Livet på Hogwarts”‘, som han også nævner i sangen Cola 24/7.

Chief 1, med det borgerlige navn, Lars Pedersen synger, som nævnt, med på ‘Cola 24/7’. Han er kendt som soloartist, som dj og producer, sangskriver og som rapper i HipHop- gruppen fra Amager: Rockers by Choice. Lars, Chief 1, Pedersen har man ligeledes oplevet på tv. Han har optrådt i God Morgen Danmark på TV2, Toppen af Poppen, og mange andre. Chief 1 er først sprunget ud som soloartist i 2016, da han udgav sit første soloalbum. Han rappede ikke, men sang.

Plakaten forestiller en colaflaske og Niki Topgaards logo ligger i baggrunden. Sangens tekst udgør formen på cola-flasken. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Plakaten er en fantastisk gaveidé til en sand cola-elsker. Mon ikke vi alle kender sådan én? Med plakaten kan colaen komme op på væggen, og ikke blot ned i “sæggen”…

Genre: pop, dansk pop, rap, hiphop, dansk musik, radiohit

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Cola 24/7