Chakra Karla og de syv chakraer plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med beskrivelsen af De 7 chakraer

Ryd
Varenummer (SKU): CKARLA-011 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Chakra Karla og de syv chakraer, smuk spirituel plakat (farver)

Songshape er stolte over at få lov til at udgive en række plakater, som er skrevet i samarbejde med Healinghuset Nordsjælland.

Her følger en beskrivelse af, hvad chakraer er, og hvorfor det er godt at vide, hvordan de kan plejes ved at sige visse affirmationer:

De syv chakraer er de syv hovedenergicentre på det fysiske legeme. De er alle relateret til en bestemt farve, frekvens og symbol. Når energicentrene er i ubalance, kan man give dem et boost ved at sige de tilknyttede affirmationer højt. Eksempelvis relaterer det gule chakra, det tredje chakra, til din selvtillid, dit selvværd og dit selvbillede. Når du oplever en følelse af mismod, utilfredshed med egne præstationer og dig selv, kan du bruge affirmationerne i den gule tekst til at opløfte dig og tilføre fornyet energi til din solar plexus, og dermed genetablere balance i chakraet.

Denne plakat kan altså hjælpe dig med, at give dig et boost, ved at sige disse affirmationer, som er skrevet på plakaten højt for dig selv. Den ene dag kan det være, du har brug for et boost i et chakra, en anden dag i et andet chakra.

Køb en flot plakat med de 7 chakraer. Den smukke tekst er skrevet af Isabella Rasmussen fra Healinghuset Nordsjælland.

Plakaten forestiller et væsen, en person, som sidder i den klassiske siddende yoga-stilling. Hænderne hviler på knæene. Rundt om personen står teksten til Chakra Karla og de syv chakraer. Teksten er flot og farverig.

Giv denne plakat som sød og personlig gave til din spirituelle ven eller veninde. Den vil helt sikkert blive modtaget med stor glæde. Eller til en person, som du synes har brug for, at være lidt mere spirituel. Songshape kan også indramme plakaten, og vi sender gerne direkte til modtageren. Nemmere kan det ikke blive.

Genre: digte, boosts, spiritualitet

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Chakra Karla og de syv chakraer

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.