Berlin – Nordstrøm plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Berlin” af Nordstrøm.

Ryd
Varenummer (SKU): BERLIN-037 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Berlin af Nordstrøm Musikplakat

Musikplakat med teksten til Berlin af Nordstrøm. Sangen udkom i 2006. Sangen Berlin er titelsangen fra albummet af samme navn.

Den danske elektropopduo, blev dannet i Hovedstaden i 2004.

Navnet Nordstrøm er ifølge Troels Holdt (programmering, keys, kor mm.) og Lars Malm (vokal, keys, programmering, kor m.m.) valgt, fordi det i lyd og stemning er elektronisk musik fra de nordlige himmelstrøg, og fordi strøm skaber liv.

Storhittet “Berlin” udkom d. 1. maj 2006 og det var Nordstrøms debutsingle. “Berlin” blev blandt andet valgt som Ugens Uundgåelige på P3, og var den mest spillede sang på samme radiostation i 2006. Den storsælgende sang vandt guld i 2006.

Nordstrøms musik er præget af det elektroniske univers. Musikkens klang minder om, det britiske band, Pet Shop Boys’ elektroniske lyd.

Musikplakaten forestiller den sidste bevarede byport i Berlin, Brandenburger Tor, hvor hele sangteksten indgår som en del af delsignet. Plakaten er en ideel gaveidé til enhver Nordstrøm og/eller Berlin-fan.

Genre: dansk pop, pop, elektronika

 

OBS: Ramme er ikke inkl. i prisen. Er du interesseret i at få plakaten indrammet, så se udvalget af rammer her.

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Berlin

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.