Bed of Roses – Bon Jovi plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Bon Jovi’s “Bed of Roses”.

Ryd
Varenummer (SKU): BEDOFR-002 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Bed of Roses – Bon Jovi-plakat

‘Bed of Roses’ er den skønne sang fra det amerikanske rockband, Bon Jovi. Sangen udkom i 1992 på albumet “Keep the Faith”, og den blev udgivet som en single i slutningen af januar 1993.

Jon Bon Jovi skrev sangen i et hotelværelse – hårdt ramt af tømmermænd. Sangteksten afspejler hans følelser på det tidspunkt.

Sangen nåede bl.a. en 10. plads på Billboard Hot 100.

En af Songshapes medarbejdere har faktisk mødt Richie Sambora, guitaristen i bandet. Dette foregik under et interview på Hotel D’Angleterre i København. Det er næsten 30 år siden, mødet fandt sted. Therese fortæller: “Det var et sjovt møde. Jeg var med en radiovært, som skulle interviewe stjernen. Han var meget nede på jorden, og spurgte om vi kom til koncerten. Mødet varede i cirka en time. Det var en gråvejrsdag. Jeg husker, Richie Sambora var glad for at fortælle om bandet. Han var imødekommende og venlig.” Richie Sambora gik ud af bandet i 2013. Han optræder dog somme tider med bandet ved særlige lejligheder.

Bandet Bon Jovi, med Jon Bon Jovi i front, har eksisteret i mere end 30 år. De har turneret i hele verden, og de har en stor, og meget loyal, fanskare.

Plakaten forestiller en rose. Sangteksten angiver rosens form. Enkelte ord er fremhævede i rødt.

Genre: Rock

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Bed of Roses

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.