Alt er godt – Chief 1 plakat

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til “Alt er godt” af Chief 1.

Ryd
Varenummer (SKU): ALTERG-031 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Alt er godt, Chief 1-plakat

Alt er godt, Chief 1-plakat. Sanger er skrevet af Lars Pedersen, bedre kendt som Chief 1. Singlen udkom i 2019, og Chief 1 synger det populære radio-sommerhit sammen med Thomas Buttenschøn. I 2019 kårede P4s lyttere Alt er godt til Årets sommerhit.

Alt er godt handler om, at tage et åndeligt break fra hverdagen og tro på, at der er en årsag til at tingene sker, men at det bare er frygten, der spænder ben for os. Sangens glade budskab og skønne omkvæd minder os om, at livet er herligt.

Den er en sand landeplage, og vi har hos Team Songshape lagt mærke til, at mange mennesker er særdeles glade for sangen. Den gør dem simpelthen i godt humør. Den opmuntrer dem, og giver trøst, hvis livet er hårdt

Kender du en, som elsker denne sang, en evig optimist, eller som trænger til en påmindelse om, at alt er godt, så er den smukke plakat en oplagt gaveide.

Plakaten forestiller en mand med armene i vejret. Han står foran en solnedgang. Teksten til sangen udgør den grafiske form på solen.

Genre: pop, dansk pop

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

Alt er godt

Du kunne også være interesseret i...

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.