7 Years – Lukas Graham poster

DKK147,00DKK347,00

Plakat med sangteksten til Lukas Grahams “7 Years”.

Ryd
Varenummer (SKU): 7YEARS-001 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

7 Years, Lukas Graham-plakat

7 Years er den skønne sang fra 2015, skrevet og sunget af Lukas Graham. Sangen har opnået førstepladser i Danmark, Sverige, Østrig, Holland, Belgien, Irland, Skotland, og Storbritannien, Australien samt top-placeringer i store dele af verden.

Sangen er skrevet af Lukas Forchammer, Stefan Forrest, Morten Ristorp, og Morten Pilegaard.

Lukas Graham ledes af den karismatiske forsanger, Lukas Forchhammer. Det var oprindeligt et undergrundsband, som optrådte på Christiania i København. Til koncerterne kommer venner og familie, men populariteten steg, og snart var der ikke plads til alle publikummer, på Loppen. I 2011 skrev bandet kontrakt med Copenhagen Records. Snart optrådte de på tv, blev flittigt spillet i radioen og fik hurtigt opmærksomhed fra danske radiolyttere.Det gik stærkt. De optrådte til X-Factor finalen og til P3 Guld. De var nomineret til adskillige priser, og snart fik de også vakt international interesse. Således skrev Lukas Graham kontrakt med et amerikansk pladeselskab i 2013. Sangen ‘7 Years’ blev bandets store udenlandske hit. Det røg op til førstepladsen på hitlisterne i mange lande. I USA var den nummer to på Billboard. Bandet optrådte på amerikansk tv. De besøgte blandt andet Jimmy Kimmel, Ellen Degeneres og Jimmy Fallons talkshows. De turnerede i USA. Lukas Grahams succes er stor, og der er nok ikke mange, som ikke kan synge med på mindst et af bandets velkendte hits.

Indret dit hjem med denne plakat, hvor hele sangteksten indgår i form af et 7 tal.

Genre: pop, dansk musik

 

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

7 Years

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.