25 minutter endnu – Povl Dissing plakat

DKK147.00DKK347.00

’25 minutter endnu’ af Povl Dissing. Smuk grafisk plakat med den fantastiske sangtekst.

Ryd
Varenummer (SKU): 25MINU-030 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

’25 minutter endnu’ af Povl Dissing. Grafisk musikplakat med teksten til sangen.

Musikplakat med teksten til ’25 minutter endnu’. Sangen er at finde på albummet ‘Jeg er en tosset spillemand’. Sangen er sunget af Povl Dissing. ’25 minutter endnu’ er fra 1967. Den er skrevet af Thøger Olesen. Sangskriveren står bag et hav af danske hits fra samme periode.

Povl Dissing startede nu ikke som visesanger. Han var med i et orkester kaldet ‘Mandagsorkesteret’, som spillede jazzmusik. Povl Dissing spillet trompet i orkesteret. Han startede således som noget helt andet end som den visesanger, han senere blev kendt som.

Povl Dissings karakteristiske stemme har, udover sange, lagt stemme til Thomas fra Thomas og vennerne. Hans stemme har været baggrund for en masse opmærksomhed. Hans teatralske måde at synge på, gør at adskillige troede, at han gjorde grin med de sange, han sang. Det var dog ikke tilfældet.

Povl Dissing er, blandt andet med sin klassiske, Svantes lykkelige dag, som er fra et samarbejde med Benny Andersen optaget i Højskolesangbogen. I alt har de tre sange i Højskolesangbogen.

25 minutter endnu er en af de mest populære sange for publikum, når Povl Dissing optrådte live.

Plakaten forestiller et lommeur. Inde i uret står teksten til ’25 minutter endnu’.  Plakaten ville glæde enhver Povl Dissing-fan at have hængende på væggen.

 

Genre: dansk musik, dansk visesang, pop

Rettigheder og licensaftaler

Der er ophavsret på langt de fleste sangtekster, og det kræver derfor tilladelse, og i nogle tilfælde en licensaftale, før Songshape kan udgive en plakat, der indeholder tekster skrevet af en anden.

Læs mere om rettigheder her.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,

Sangtitel

25 minutter endnu