Tilbud

2021 Familiekalender med 12 sange fra Højskolesangbogen

DKK123,50

2021 Familiekalender med 12 sange fra Højskolesangbogen

Varenummer (SKU): 2001KA-000 Kategorier: ,

Beskrivelse

2021 Familiekalender, Højskolesangbogen

2021 Familiekalender, Højskolesangbogen.

Familiekalenderen er en vægkalender. Den indeholder 12 plakater med kendte sange fra Højskolesangbogen. 12 sange som du helt sikkert kender og kan synge med på. Når året er gået, kan du vælge at klippe plakaterne ud (i A4 størrelse) og sætte dem i rammer eller samle dem i en grafisk sangbog med de 12 Højskolesange.

I 2021 kalenderen er der hver måned gjort plads til 5 navne, så hele din familie kan skrive sine aftaler i en fælles kalender, og dermed skabe et fælles overblik.

Denne kalender er en oplagt julegave til én du holder af, og den er også perfekt som adventsgave eller mandelgave.

Familiekalenderen er trykt på kraftigt bæredygtigt papir i en praktisk størrelse: 30×42 cm (A3).

Kalenderen indeholder følgende plakater/sangtekster:

Årets kalenders tema var et oplagt valg, da Jane, ejer og designer hos Songshape, skulle vælge, hvordan kalenderen for 2021 skulle se ud. Hun fortæller:

Sammen hver for sig

Året 2020 har været stærkt præget af Corona-virus, og de økonomiske og samfundsmæssige udfordringer det har måttet have. Jeg har dog gang på gang glædet mig over, hvordan danskerne har udvist samfundssind, næstekærlighed og fællesskab. Dette er kommet til udtryk ved hjælp af den grad af interesse i at hjælpe hinanden, men også ved at synge sammen, når Danmark synger fællessang.

Højskolesangbogens klassikere er blevet et udtryk for hvordan vi, i lille Danmark, er en stor nation, når det kommer til fællesskab. Også selvom det har måttet være under overskriften Sammen hver for sig. Med denne familiekalender håber jeg, at man kan vedligeholde den gode sangtradition med sine børn, bedsteforældre og nære relationer. Den skal minde os om, at vi danskere er en nation med rummelighed og nærvær.

Yderligere information

Sangtitel

2021 Familiekalender

Vil du have nyhederne først?

Ca. én gang om måneden sender jeg en e-mail med de seneste nyheder fra Songshape, gode tilbud samt invitationer til events m.m.

Har du husket en ramme?

Opgradér dit køb af din nye plakat, med en flot ramme til at fuldende udtrykket.