Levering 1-5 dage   I    GRATIS FRAGT ved køb over 500 kr. I   Plakaterne er lavet efter aftale med sangskrivere/rettighedshavere

Om Songshape

Om SongShape

Mit navn er Jane Rønne, og det er mig, som står bag idéen og designet bag plakaterne.

De fleste sangtekster indeholder mange følelser, og disse kommer ofte til udtryk, når de bliver fremført af kunstneren. Jeg ønsker, at understrege følelserne og meningen med sangen ved at sætte ordene ind i en form.

Jeg er uddannet grafiker, og jeg har altid godt kunne lide at ændre på noget traditionelt og tænke ud af boksen – og det føler jeg virkelig, at jeg gør med mine Songshape plakater.

Inspirationen kom til mig i 2017, da Ed Sheeran var i radionen konstant med storhittet “Shape of you”. Denne sangtekst blev den første ‘sang-i-en-form’ (som jeg desværre endnu ikke har fået rettighederne til at sælge – men jeg kæmper stadig). Derefter lavede jeg mine to pigers yndlingssange som plakater, og derefter er der kommet mange flere. 

Udfordringen ved mit koncept, at der på langt de fleste sangtekster er copyright, og jeg skal derfor have lov af rettighedshaver til at lave mine plakater. Du kan læse mere om rettigheder her.

Jeg håber, at du kan lide idéen bag mine plakater, og har du forslag til kunstnere, som jeg skal tage kontakt til for at få tilladelse til at lave plakater, så kontakt mig endelig.

Har du ris, ros, spørgsmål, eller forslag, så send mig en mail.

Foto af Jane Rønne, Songshapes indehaver og designer